Froland Svømme- og Livredningsgruppe tilbyr:

# Svømmeskole for de minste på 4 år til de kan svømme ca 100 m. Her følger vi Norges        svømmeskole sitt program med ulike ferdighetsmerker. Kursene forgår på mandager mellom kl 17.00-20.00 litt avhengi av kurs type. Som regel har vi 2 kursrunder i året.  For detaljert informasjon se tryggivann.no eller ta kontakt på froland.svommeskole@gmail.com , eller ring Signe-Lill, svømmeskole ansvarlig på tlf 97692940 for en hyggelig prat.

# Selgruppe er for dem som kan svømme minimum 100 meter uten pause.

#  Gruppe 1 (ca 8-10 år) er for dem som kan svømme ca 500-1000 meter i løpet av en treningsøkt og begynner og beherske de 4 hoved teknikkene bryst, rygg, crawl og butterfly. Brukes også som et ekstra tilbud til dem som er på selgruppen som nå føler for å utvide treningen. Avtales med trener.

# Gruppe 2 (11-14 år) er for dem som fint svømmer 1000 meter og oppover.

# Gruppe 3 er fra alderen 14 og oppover.

Treningsdager er mandag, tirsdag og torsdag. Se timeplan nedenfor.            

Det er valgfritt hvor mye man ønsker å trene og kan varieres fra uke til uke. Man binder seg ikke opp mot faste dager. Det koster 1200.- pr halv år om man velger å trene alle 3 dagene eller bare 1 av dagene. 1000.- for selgruppe. Barna må møte på bassengkanten litt før treningen starter. Vi gjør oppmerksom på at det er 12 års grense i Frolandia for å bade alene, det er derfor et krav at barna følger trening og ikke leker fritt i bassenget uten at det er gitt samtykke fra trenere. Det er derfor viktig at de yngste barna gjøres oppmerksom på dette!

Når tiden er inne for det så er det deltar vi på stevner og konkuranser!

Svømmerene trenger svømmebriller, drikkeflaske, badedrakt til jenter fremfor bikini og en badebukse som ikke er for lang til guttene. Se gjerne Frolandias retningslinjer for vask før bading.

Svømming er gøy å vi ser frem til å høre fra deg! Ta kontakt med oss på froland.svommegruppe@gmail.com  eller ring Aase, styrer på tlf 41478880.

Vi er også facebook, søk oss gjerne opp :)